снимка БулфотоТази нощ в западната половина на страната ще има превалявания от

...
снимка БулфотоТази нощ в западната половина на страната ще има превалявания от
Коментари Харесай

Утре до обяд ще е облачно, следобед - слънце и до 10 градуса

снимка Булфото

Тази нощ в западната половина на страната ще има валежи от дъжд и влажен сняг, в обособени региони са вероятни поледици. В низините и равнините видимостта ще е понижена. Минимални температури сред минус 2° и 3°. Утре ще е съвсем без превалявания, а следобяд и облачността ще се раздра и намалее. Ще се задържи съвсем безшумно. Максималните температури ще са най-вече сред 5° и 10°, оповестява дежурният синоптик на Национален институт по метеорология и хидрология.

Над Черноморието преди обяд облачността ще е забележителна, след пладне ще намалее до най-вече слънчево. Вятърът ще е слаб от източната четвърт. Максимални температури на въздуха 6°-8°, почти колкото е и температурата на морската вода. Вълнението на морето ще e най-вече 2 бала.

Над планините облачността ще е забележителна и на обособени места преди обяд ще прехвърча слаб сняг. След обяд над масивите от Западна България облачността ще намалее. Вятърът ще е слаб от югозапад, по най-високите елементи от изток. Максималната температура на 1200 метра ще е към 5°, на 2000 метра - към 0°.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР